6974333080 Μενελάου Λουντέμη 29, Αχαρνές marmarapapaioannou@gmail.com
hero image
 
     
     
     
  MARBLE PAPAIOANNOU
Εμπόριο, Επεξεργασία & Τοποθέτηση Μαρμάρων & Γρανιτών Αχαρνές Αττική


Η επιχείρησή μας “MARBLE PAPAIOANNOU” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, δραστηριοποιείται από το 1976 με το εμπόριο, την επεξεργασία και την τοποθέτηση μαρμάρων, γρανιτών και τεχνικών πετρωμάτων, προσφέροντας σύγχρονες και κομψές λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στην διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, η επιχείρησή μας, έχει αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στις Αχαρνές, σε όλη την Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Μερικά εξ' αυτών είναι το νοσοκομείο της Τρίπολης, το δημοτικό σχολείο Καρύστου, το ξενοδοχείο Tui Blue Meltemi στην Σαντορίνη, το Αεροδρόμιο Aktion, τους προαστιακούς σταθμούς τρένων Λυγιάς και Αλεποχώρι κ.α.
 
     
   
 
 
 
 
     
     
     
  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

 
 
  Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει να προσφέρει προϊόντα και κατασκευές που ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή ποιότητά τους όσο και για την μοναδική αισθητική τους.

Διαθέτουμε και σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από μάρμαρα, γρανίτες, τεχνογρανίτες και χαλαζίες, όλων των χρωμάτων και όλων των ειδών, προκειμένου να μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό προϊόν για την κατασκευή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Με τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, το εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή με μάρμαρο, γρανίτη ή τεχνικά πετρώματα επιθυμείτε αλλά και να σας εξασφαλίσει ένα άρτιο αποτέλεσμα. 
 
     
     
 
 
 
 
 
 
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

στο χώρο αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι αφενός η δημιουργία ποιοτικών έργων και αφετέρου η απόλυτη ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.