6974333080 Μενελάου Λουντέμη 29, Αχαρνές marmarapapaioannou@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
MARBLE PAPAIOANNOU | Εμπόριο, Επεξεργασία & Τοποθέτηση Μαρμάρων & Γρανιτών Αχαρνές Αττική


Με τέχνη και μεράκι, η επιχείρησή μας “MARBLE PAPAIOANNOU” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε εργασία με μάρμαρα, γρανίτες, τεχνογρανίτες και χαλαζίες επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα από μάρμαρα, γρανίτες, τεχνογρανίτες και χαλαζίες, μπορείτε να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στο ύφος και το στυλ του χώρου σας και εμείς να δημιουργήσουμε σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές κατασκευές με προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
     
   
 
 
 
 
     
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

 
 
 
  Δάπεδα 
  Σκάλες 
  Πάγκους Κουζίνας 
  Πάγκους Μπάνιου
  Περβάζια
  Επενδύσεις Τζακιών
  Ορθομαρμαρώσεις
  Ειδικές Κατασκευές
 
     
  Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και κοπτικά μηχανήματα, μπορούμε να υλοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη καθώς και να χαράξουμε οποιοδήποτε σχέδιο επιθυμείτε. Επεξεργαζόμαστε τα μάρμαρα και τους γρανίτες, με γνώση, πείρα και μεράκι έχοντας μοναδικό στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.   
     
     
 
 
 
 
 
 
ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ

και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για το χώρο σας αλλά και για να σας εξασφαλίσει το καλύτερο αποτέλεσμα για οποιαδήποτε σχετική κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου η προσφορά σύγχρονων, ποιοτικών και ολοκληρωμένων λύσεων, σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
     
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.