6974333080 Μενελάου Λουντέμη 29, Αχαρνές marmarapapaioannou@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
MARBLE PAPAIOANNOU | Εμπόριο, Επεξεργασία & Τοποθέτηση Μαρμάρων & Γρανιτών Αχαρνές Αττική


Τα μάρμαρα και οι γρανίτες αποτελούν διαχρονικά υλικά που δίνουν εντυπωσιακή εμφάνιση σε κάθε χώρο. Τον αναβαθμίζουν προσδίδοντάς του κύρος και πολυτέλεια. Η ομορφιά τους, οι φυσικοί χρωματισμοί και η ικανότητά τους να δένουν αισθητικά με άλλα υλικά και διακοσμητικά στοιχεία τα καθιστούν περιζήτητα σε ανακαινίσεις αλλά και νέες κατασκευές κτιρίων.

Η επιχείρησή μας “MARBLE PAPAIOANNOU” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, διαθέτει και σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από μάρμαρα, γρανίτες, τεχνογρανίτες και χαλαζίες προκειμένου να επιλέξετε αυτά που επιθυμείτε για τις κατασκευές σας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ
 
ΜΑΡΜΑΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ
 
ΤΕΧΝΟΓΡΑΝΙΤΕΣ & ΧΑΛΑΖΙΕΣ
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ & ΕΙΔΩΝ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τα ιδανικά μάρμαρα, γρανίτες, τεχνογρανίτες και χαλαζίες για τις κατασκευές σας.
 
     
 
ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

μηχανήματα, μπορούμε να κόψουμε τα μάρμαρα, τους γρανίτες, τους τεχνογρανίτες και τους χαλαζίες στις ακριβή διαστάσεις που επιθυμείτε αλλά και να πραγματοποιήσουμε χαράξεις με το σχέδιο που επιθυμείτε.
 
     
 
 

 


 

 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.